توقيت القاهرة المحلي 07:37:17 آخر تحديث
  مصر اليوم -

قصة حب تجمع بين الروسية "صفية" والمصري "صدام"من أول نظرة

  مصر اليوم -

  مصر اليوم - قصة حب تجمع بين الروسية صفية والمصري صداممن أول نظرة

الروسية صفية
القاهرة - مصر اليوم

قصة حب جمعت بين الروسية «صفية»، والمصري «صدام»، من أول نظرة جمعت بينهما في لقاءهما الأول، منذ 18 عاما، حولت حياة الفتاة الروسية الشقراء 180 درجة، ليستقر بها الحال مع زوجها المصري في مدينة الغردقة، وتعلمت مع مرور الوقت عادات وتقاليد المصريين، ومن ثم اعتقنت الإسلام في عام 2014، وغيرت اسمها الحقيقي إلى «صفية».

وخلال بث مباشر، كشفت الزوجة الروسية عن العديد من كواليس حياتها في مصر، وكيفية تأقلمها سريعا وسط المصريين.

صفية الروسية: يومي بيمشي زي 90% من المصريين
أوضحت السيدة الروسية، إنها تشعر بالأمان الشديد داخل مصر، وتقضي يومها كمعظم المصريين بصورة طبيعية، قائلة: «بعدما اتجوزت وعيشت مع جوزي هنا في مصر، كنت صغيرة في السن ومش عارفة حاجة، بس دلوقتي البلد بقت زي بيتي بالظبط، وبقالنا 18 سنة مع بعض وربنا كرمنا بـ3 أولاد أو زي ما بقول 3 رجالة مصريين».

وتابعت «صفية»: «يومي بيمشي زي 90% من المصريين، بصحى وأفطر ولادي، وأوديهم المدارس واللي عنده حضانة بيروحها، وبعدين نقرأ شوية، ونصور فيديوهات اللي أنا بقدمها، وبحاول أمشي الشغل والبيت مع بعض».

الزوجة الروسية: أنا مش طباخة شاطرة
أما عن تقديمها للأكلات وقيامها بالطهي، تقول «صفية»: «بعرف أعمل أكل مصري بس أنا مش طباخة شاطرة، اتعلمت بعد الجواز شوية، يعني بعمل رز وبسلة فاصوليا مثلا، وجوزي بيساعدني في الحوار ده لغاية دلوقتي، ولسه بتعلم بس شكلها مفيش فايدة، بس أنا مش بتاعت محشي لأنه صعب أخري أعمل فلفل، بصراحة جوزي مظلوم معايا في حوار الأكل ده».

نصائح الزوجة الروسية للمصريين الراغبين في الزواج من أجنبيات
وتابعت صفية الروسية: «عايزة أقول نصيحة للرجالة المصريين اللي عاوزين يتجوزوا أجانب، اتجوز واحدة بنت بلدك لأنها بتكون مريحة، أنت فاهم دماغها ماشية إزاي وهي فاهمة دماغك، لكن لو واحدة من بلد تانية ممكن تكون حلوة وكويسة بس هتاخدوا وقت طويل عشان تاخدوا على بعض، بس بنت بلدك أفضل، نفس الموضوع للأجنبيات اللي عاوزين يتجوزوا مصريين، بس الرجالة المصريين رجالة بجد، بس المهم تعف اللي هتتجوزه كويس، والرجالة المصريين بلاش تبصوا لبرة».

قد يهمك ايضا

تفاصيل اعترافات طالبة الثانوية وزميلها صاحبا الزواج العرفي في مصر

تعرف على طرق تجنب الزوجة المشاكل مع الزوج الشكاك

egypttoday
egypttoday

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

قصة حب تجمع بين الروسية صفية والمصري صداممن أول نظرة قصة حب تجمع بين الروسية صفية والمصري صداممن أول نظرة



هنا الزاهد تعيد إحياء فستان البولكا دوت بإطلالة أنثوية من باريس

باريس - مصر اليوم

GMT 09:11 2026 الأربعاء ,08 إبريل / نيسان

ياسمين صبري تتألق بإطلالات كاجوال ورياضية أنيقة

GMT 03:52 2020 الإثنين ,13 كانون الثاني / يناير

قائمة وجهات مميزة لإضافتها إلى أمنياتك للزيارة و المغامرة

GMT 11:10 2026 الإثنين ,06 إبريل / نيسان

ميتسوبيشي تكشف عن موعد طرح الأسطورة "باجيرو 2026"

GMT 13:55 2018 السبت ,06 تشرين الأول / أكتوبر

الهلال يستضيف الزمالك في ليلة السوبر السعودي المصري

GMT 12:19 2018 الإثنين ,01 تشرين الأول / أكتوبر

مصر تحصد 31 ميدالية متنوعة مع ختام بطولتي الرماية

GMT 21:29 2026 الأربعاء ,14 كانون الثاني / يناير

إيلون ماسك ينفي علمه بتوليد صور عارية لقاصرين عبر غروك

GMT 17:55 2025 الثلاثاء ,10 حزيران / يونيو

محمد النني لاعب الشهر فى الدوري الإماراتي

GMT 14:43 2017 الأربعاء ,22 تشرين الثاني / نوفمبر

الإسماعيلي يطلب الحداد أمام سموحة
 
Egypt-today

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

egypttoday egypttoday egypttoday egypttoday
egypttoday egypttoday egypttoday
egypttoday
Pearl Bldg.4th floor 4931 Pierre Gemayel Chorniche,Achrafieh Beirut- Lebanon
egypt, egypt, egypt