توقيت القاهرة المحلي 11:05:50 آخر تحديث
  مصر اليوم -

أحمد فهمي يتحدث عن الطلاق وعدد زيجاته وسبب تأخر إنجابه

  مصر اليوم -

  مصر اليوم - أحمد فهمي يتحدث عن الطلاق وعدد زيجاته وسبب تأخر إنجابه

أحمد فهمي
القاهرة - مصر اليوم

حلّ الفنان أحمد فهمي ضيفاً على برنامج ABtalks الذي يقدّمه الإعلامي أنس بوخش، حيث كشف العديد من أسرار حياته الشخصية، وفكرته عن الطلاق وسر تأخّره في الإنجاب، كما تحدث عن علاقته بوالديه بعد انفصالهما، كاشفاً أنه كان شاهداً على وثيقة طلاقهما، وأوضح أيضاً سبب لجوئه إلى طبيب نفسي.

وعن عدد زيجاته، قال فهمي: "اتجوزت ٣ مرات والموضوع بالنسبالي بسيط... عندي مشاكل كتير في شخصيتي والكل بيحاول يحلي نفسه قدام الكاميرا". وأضاف: "كلمة متخربش البيت في الطلاق حاجة جاهلة، وطلقت أول مرة وعمري ٣٣ سنة... في حاجات بتيجي كتير عن طريق البكاء وبيبقى استثمار بشكل عام للموضوع عشان الناس تتعاطف معايا".

وأكد فهمي أنه يعاني اضطرابات قلق بشكل يومي، وأنه لجأ إلى طبيب نفساني للعلاج من هذا المرض، قائلاً: "عندي اضطرابات قلق ساعات بتوصل لنوبات ذعر بس مبقتش موجودة دي الوقتي... ورحت لدكتور نفساني أتعالج لأن طول الوقت حاسس إني في امتحان وبطني فيها مغص يومي من غير سبب".

وعن تعامله مع انفصال والديه وعلاقته بشقيقه كريم فهمي، وحول المفاهيم الخاطئة في المجتمع خاصة في ما يتعلق بالزواج، قال أحمد فهمي: "عمري ما أقهر حد هو في احتياج ليا حتى بنظرة، وعمري ما أفكر إن حد شغال عندي عشان عيب جداً.. ودي كسرت الإيغو جوايا وكنت شايف نفسي ناجح جداً وقت الجامعة... ولكن لما رجعت من أميركا بقيت بفكر بشكل تاني خالص".

وعن علاقته بوالده، قال: "والدي صاحبي جداً وأمي ست عافرت كتير... وعقد طلاق أبويا وأمي ماضي عليه وأنا عندي 19 سنة... وكلمة متخربش البيت بشوفها دي كلمة جاهلة جداً لأني بشوف صلاح البيت في الانفصال".

وعن رأي المجتمع بمفهوم الزواج، أوضح فهمي: "إحنا اتربينا إننا ننقي بعض بالشكل ومش غلط الولد يعمل أي حاجة، والدين نفسه مش بيقول كده".

أما عن أسباب عدم إنجابه حتى الآن، فقال أحمد فهمي: "في فرق ما بين تبقى مبسوط وما بين تبقى راضي، وممكن البني آدم يقعد سنتين يفكر فكرة غلط لغاية ما يكتشف إحنا بنضيّع وقت لحد ما نموت". وأضاف: "لو حياتي فيلم هسميها سمك لبن تمر هندي، وأنا نفسياً متقلب جداً على حسب المكان عشان كده ممكن الناس تشوفني غريب... أنا بني آدم مش عايز حاجة أنا مش شخصية متطلعة، البني آدم اللي عايز دايماً بيكون ضعيف مش قوي، فأنا حابب دائماً إني مكنش عايز حاجة أو بمعنى أصح مش عايز حاجة من حد أنا متطلباتي بسيطة جداً"، موضحاً: "أنا متأخر في الخلفة لأن التعامل مع الطفل أخطر حاجة ممكنة... ولو هوصف طفولتي هقول لا تراجع ولا استسلام، وطفولتي هي أهم حاجة وبحب أجرب واستكشف ومعتبرش حاجة تضييع وقت، ولازم البني آدم يعرف يتعامل مع الطفل اللي جوّاه".

  قد يهمك أيضــــــــــــــــًا :

أحمد فهمي يخرج من عزلته بعد انفصاله عن هنا الزاهد ويكشف أسراراً جديدة

هنا الزاهد برسالة غامضة بعد طلاقها من أحمد فهمي

 

egypttoday
egypttoday

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

أحمد فهمي يتحدث عن الطلاق وعدد زيجاته وسبب تأخر إنجابه أحمد فهمي يتحدث عن الطلاق وعدد زيجاته وسبب تأخر إنجابه



هيفاء وهبي تسحر الأنظار بأبرز إطلالاتها لصيف 2026

بيروت ـ مصر اليوم
  مصر اليوم - عون يؤكد أن نزع سلاح حزب الله ممكن حال توفر 3 شروط

GMT 08:19 2026 الثلاثاء ,21 تموز / يوليو

ترمب يفرض رسوماً جمركية على واردات كندية

GMT 15:47 2021 الخميس ,22 تموز / يوليو

بريشة : سعيد الفرماوي

GMT 08:01 2020 الأربعاء ,28 تشرين الأول / أكتوبر

حظك اليوم برج الحمل الخميس 29 تشرين الثاني / أكتوبر 2020

GMT 22:00 2024 الثلاثاء ,19 تشرين الثاني / نوفمبر

وصفات طبيعية لتنظيف الأثاث المعدني

GMT 15:45 2025 الثلاثاء ,17 حزيران / يونيو

أهم صيحات الموضة الخاصة بفساتين السهرة

GMT 22:47 2024 الإثنين ,04 تشرين الثاني / نوفمبر

مجوهرات بتصاميم فريدة تجمع بين الجرأة والرقة

GMT 14:26 2025 الأربعاء ,07 أيار / مايو

حظك اليوم برج القوس الأربعاء 07 مايو/ أيار 2025

GMT 22:42 2021 الأربعاء ,27 تشرين الأول / أكتوبر

روبوتات نانوية لتوصيل الدواء داخل جسم الإنسان

GMT 18:47 2021 الثلاثاء ,23 شباط / فبراير

عادات خاطئة تفعلها عند شرب الماء تؤدي إلى الموت

GMT 17:17 2019 الأحد ,22 كانون الأول / ديسمبر

حريق في مبنى الخارجية المصرية

GMT 01:20 2019 الإثنين ,11 تشرين الثاني / نوفمبر

الفنان تامر حسني يحتفل بـ أحمد عصام بهذه الطريقة

GMT 07:33 2024 الجمعة ,16 شباط / فبراير

مفاجأة بشأن الشرط الجزائي في عقد هالاند
 
Egypt-today

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

egypttoday egypttoday egypttoday egypttoday
egypttoday egypttoday egypttoday
egypttoday
Pearl Bldg.4th floor 4931 Pierre Gemayel Chorniche,Achrafieh Beirut- Lebanon
egypt, egypt, egypt