توقيت القاهرة المحلي 21:27:01 آخر تحديث
  مصر اليوم -

متحولة جنسيًا تروي تفاصيل معاناتها وتوثقها بالصور

  مصر اليوم -

  مصر اليوم - متحولة جنسيًا تروي تفاصيل معاناتها وتوثقها بالصور

ملك الكاشف
القاهرة - مصر اليوم

نشرت "ملك الكاشف" فتاة متحول جنسيًا، تبلغ 18 عامًا فقط، قصتها كاملة موثقة بالصور في ثماني مراحل، عبر حسابها على موقع التواصل الاجتماعي "فيسبوك"، ونشرت الفتاة صورها قبل وبعد تغيير شكلها من "مالك" إلى "ملك"، ما أثار حالة من الجدل بين نشطاء مواقع التواصل.

متحولة جنسيًا تروي تفاصيل معاناتها وتوثقها بالصور

وكتبت الكاشف عبر صفحتها:" بكل بساطة و فخر وهدوء دي أنا من سن 13 حتى18 عامًا، خمس سنين من العنف والأذى .. خمس سنين من الصراع النفسي والجسدي .. خمس سنين من استقلال وشغل ودراسة كلهم أصعب من بعض لأن الكل كان نابذني.. مش سهل تلاقي بنت عابرة جنسيًا (متحولة جنسيًا) تنزل صور ليها قبل تغيير شكلها وقبل العمليات، لأن بكل بساطة كل صورة من دول بتحمل أذى نفسىي كبير جدًا ليا وكنت بتجنب أن أي مخلوق يشوفهم وبكتفي بصور الفترة الحالية".

متحولة جنسيًا تروي تفاصيل معاناتها وتوثقها بالصور

- ملك بصور مثيرة
قامت "ملك" بنشر صور لها تظهر فيها أنوثتها، مشيرة إلى أنها لا تخجل من نشر هذه الصور، لأنها في النهاية "حقيقتها"، قائلة :"بكل بساطة أنا بنت جميلة ومقاتلة حاربت سنين عشان أفوز بنفسي"، مشيرة إلى أن لديها الكثير من التقارير الطبية التي تثبت حالتها، والتي أخدتها بعد أعوام كثيرة وبعد محاربة "على حد قولها".

- عمليات جراحية
وتقول ملك: "سنين بحاول جاهدة أعمل عملياتى الجراحية عشان أبص لجسمي وأنا مرتاحة، وقدرت بعد معاناة وتعب أعمل جزء منها.. سنين وأنا كل يوم ببكي بالدموع لأني كنت بشوف في مرايتي ولد مش بنت وحقيقتي البسيطة هي أني بنت محبوسة في جسم ولد".

متحولة جنسيًا تروي تفاصيل معاناتها وتوثقها بالصور

- رأي الطب والدين
قالت ملك: "في أمور مبنحتجش فيها رأي الطب والدين وحتى أقرب الناس لينا، في أمور بتكون أوضح من الشمس بس لو قررنا نشوف بقلبنا مش بعيوننا ومن الأمور دي هي إحنا.. ذاتنا .. هويتنا وميولنا وديننا اللي في الأول والآخر هم لينا مش لحد"، متابعة أنها بحثت كثيرًا عن الدعم، وحاولت مقاومة النبذ والعنف والخوف، ولكن حاليًا بعد وصولها إلى هدفها تفخر بنفسها، قائلة: "أخيرًا أوصل لليوم اللي أكون فخورة فيه بنفسي أني بطلة ومقاتلة وحقيقية مش مصطنعة".

وكتبت ملك عبر حسابها بـ"فيسبوك": "حياتنا كعابرين جنسيًا من أصعب الأشياء اللي ممكن إنسان يعيشها من فترة قطعت شرايين إيدي ولحقوني وروحت مستشفى عملت عملية وخيطت الشرايين وخيطت إيدي".

- عملية تصحيح جنس
وتابعت ملك: "في اليوم اللي أخدت فيه قرار أني أعمل عملية تصحيح جنس، كنت عارفة، ومتأكدة أني هخسر حاجات كتير.. وفعلا خسرت .. خسرت أهلي ودراستي وحياتي الشخصية، وكل شئ، بس الأهم أني كسبت نفسي، بنضطر نعيش بشخصيتين قدام العالم عشان نضمن السلام والرحمة.. عشان نضمن منتأذيش .. راجل قدام الأهل والجيران والمدرسة والشغل وبنت قدام مرايتي ..أصعب حاجة في الدنيا لما تبقى مضطر تتقمص شخصيه ملهاش أي علاقة بيك ولازم تتقنها عشان العالم اللي حواليك ميفرمكش".

- ثماني مراحل
وقسمت ملك مراحل تحولها إلى ثماني مراحل تجسد كل منها في صورة: وترويها كالتالي :

"سن 13 سنة كنت وقتها سيبت البيت لأول مرة لأن أهلي رفضو أني أقعد معاهم وأنا بقولهم أني بنت.. عيشت 9 شهور في الشارع وكنت بشتغل في كوافير بشبرا بـ40 جنيهًا في اليوم وبنام في جنينة في المظلات تذكرة دخولها خمسة جنيهات، وفي سن 14 سنة وقتها كانت بداية إني أحط ميكاب أو أحاول أغير في شكلي عشان نفسيتي كانت متدمرة، ووقتها كنت بواجه ضرب في الشارع والبيت والمدرسة وفي يوم اتضربت من 42 طالبًا في الفصل".

"وفي عمر15 سنة ودي كانت نقطة فاصلة لأني رفضت أفضل في جسم مش جسمي وأخفي حقيقتي البسيطة وهي أني امرأة وقتها واجهت عنف أسري بشع وكانت أول مرة أدخل مصحة واتحبس فيها 20 يومًا بدون سبب واحد طبي، وفي16 سنة كنت وقتها سيبت البيت والمصحات بعد ما أهلي قلعوني هدومي في الشارع في وسط البلد، لأني كنت نازلة بلبس أنثوي وهم عرفوا وشافوني واتضربت وروحت مصحة، وأول ما خرجت منها هربت من البيت وصديق ليا استضافني".

وفي بداية سن 17 سنة بعد ما عملت أول عملية في جسمي وكنت وقتها رجعت بيت أهلي تاني بعد مفاوضات كتير لكن العنف والأذى منتهاش، ونفس السنة بعد مرور شهرين على عمليتي بعد ما أهلي رفضوني تمامًا واضطررت أروح أعيش عند صديق ليا واشتغل 12 ساعة بمقابل 800 جنيه عشان أقدر أصرف على نفسي".

 

egypttoday
egypttoday

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

متحولة جنسيًا تروي تفاصيل معاناتها وتوثقها بالصور متحولة جنسيًا تروي تفاصيل معاناتها وتوثقها بالصور



أناقة درة في ربيع 2026 تجمع بين البساطة والراحة

تونس ـ مصر اليوم

GMT 15:06 2026 الإثنين ,04 أيار / مايو

ترشيح درة ضمن قائمة "أجمل مئة وجه في العالم"
  مصر اليوم - ترشيح درة ضمن قائمة أجمل مئة وجه في العالم
  مصر اليوم - دواء جديد يمنح أملاً في الوقاية من سرطان الثدي

GMT 08:10 2026 الجمعة ,01 أيار / مايو

دعاء الجمعة الثانية من ذي القعدة

GMT 02:00 2018 الأحد ,07 تشرين الأول / أكتوبر

حكايات السبت

GMT 08:52 2025 الجمعة ,05 كانون الأول / ديسمبر

حظك اليوم برج السرطان الجمعة 05 ديسمبر/ كانون الأول 2025

GMT 10:32 2024 الجمعة ,13 كانون الأول / ديسمبر

طلب إحاطة لتفعيل دور مكاتب فض المنازعات الأسرية

GMT 10:16 2019 الإثنين ,01 إبريل / نيسان

حاذر ارتكاب الأخطاء والوقوع ضحيّة بعض المغرضين

GMT 16:29 2020 الخميس ,01 تشرين الأول / أكتوبر

وفاة ضابط في انقلاب سيارة لوري بالصحراوي الغربي في أسيوط

GMT 06:16 2019 الخميس ,12 كانون الأول / ديسمبر

فورد تبيّن عن نموذجها الجديد من سيارات Mustang

GMT 02:45 2017 الإثنين ,20 تشرين الثاني / نوفمبر

ياسمين صبري تُبرز سبب تعاونها الثاني مع محمد رمضان

GMT 01:20 2024 الأحد ,21 إبريل / نيسان

ضمك يتخطى الأخدود بثنائية في الدوري السعودي
 
Egypt-today

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

egypttoday egypttoday egypttoday egypttoday
egypttoday egypttoday egypttoday
egypttoday
Pearl Bldg.4th floor 4931 Pierre Gemayel Chorniche,Achrafieh Beirut- Lebanon
egypt, egypt, egypt