توقيت القاهرة المحلي 09:55:15 آخر تحديث
  مصر اليوم -

بسمة وهبة تطلب من المصابات بسرطان الثدي بالإمارات التواصل معها

  مصر اليوم -

  مصر اليوم - بسمة وهبة تطلب من المصابات بسرطان الثدي بالإمارات التواصل معها

الإعلامية بسمة وهبة
القاهرة-مصر اليوم

نشرت الإعلامية بسمة وهبة عبر حسابها الشخصي موقع تبادل الصور والفيديوهات "إنستجرام"، فيديو تطلب فيه من السيدات المصابات بسرطان الثدي في دولة الإمارات التواصل معها من خلال الرسائل.وجاء في فيديو "وهبة": "مساء الخير من فضلكم أي مصابات بسرطان الثدي بدولة الإمارات التواصل معي على الخاص ومنتظرة رسائلكم".

عرضت الإعلامية بسمة وهبة، فيديو جديد لها من لندن، وذلك عبر قناتها على موقع "يوتيوب"، وظهرت خلاله وهي تمسك مسبحة صفراء في يدها، وفي الخلفية القرآن الكريم بصوت أحد القراء، حيث أكدت في الفيديو خروجها من المستشفى ورغبتها في العودة لمصر.وقالت "وهبة": "الحمد لله أنا خرجت من المستشفى لكن أنا مخنوقة ومش قادرة أقعد في لندن، وقلت للدكتور بتاعي ليه عايزني أقعد فقالي أي حد يعمل عملية لازم يبقى جنب الدكتور والمستشفى، وأنا اقترحت عليه اقتراح قولت له لو أنا تعبت أو جرى لي حاجة هبقى أجي وأنا عندي يقين أني هبقى كويسة لأني في مصر ببقى كويسة".

وأضافت: "جوزي وحشني وبنتي خديجة وحشتني وأهلي وحشوني ونفسي أنزل عشان أروح لعبدالعزيز وعبدالرحمن وأسافر لهم لو ربنا أراد وسهل ومش قادرة أقعد في لندن بتخنق واديني قاعدة في الأوتيل عاملة إيه يعني ولا حاجة".وأكدت الإعلامية أنها قررت العودة لمصر: "أنا هنزل مصر مش قادرة وبعدين أنا استخرت الله وربنا ييسر اللي فيه الخير وأنا محضرة الشنط وهنزل مش قادرة أقعد بصراحة ومش عارفة قولتها قبل كده وبعيدها تاني الناس اللي عايشة برة مصر مش غصب عنها لكن بمزاجها وفيه ناس بتدرس وناس بتاكل عيش وناس عندها منح ووظايف وفيه ناس عندهم اختيار بس اختاروا برة لكن أنا مبعرفش".

وأوضحت "وهبة"، أنها تفضل مصر عن لندن: "هوا مصر حاجة تانية ولو أني في مصر مبخرجش ولا بنزل ولا بطلع ولا بروح ولا باجي لكن لو حتى قاعدة في البيت أو اوضتي أو مكتبي أحسن من أني أخرج هنا كل يوم الجو هنا سيئ وكئيب ولندن مبقتش لندن ومعظم المحلات قافلة والمولات فاضية والناس مرعوبة وأحنا عندنا مصر أحلى وأحسن".

وأشارت بسمة وهبة أنها السبب في تأجيل حفل خطوبة ابنة زوجها النائب علاء عابد: "الغلبانة نادين بنت جوزي علاء عايزة تعمل خطوبتها بقالها 3 شهور وأنا مطلعة عنيها وهو في عز ماهو محتاج زوجته وأنا تعبانة وعاملة عملية وهو اللي بيعتذر لي أنه مش معايا وأنا اللي بعتذر له أني مش معاه والمفروض أبقى واقفة جنبه ومعاه الله يصلح حاله وييسر له اللي فيه الخير".

وأضافت: "عايزة أنزل أشوف شغلي وافتح المطعم بتاعي والكورس اللي أخدته في لندن".ولفتت الإعلامية بسمة وهبة إلى رغبتها في عمل حملة توعية عن مرض السرطان: "أحنا في شهر أكتوبر ولازم نعمل توعية عن مرض السرطان والكشف المبكر ونفسي أعمل مؤتمر واتكلم مع الناس كلها وكل المرضى ييجوا ويسألوا وأنا أجاوبهم بناء على تجربة مش رأي طبي وهجيب لهم حد رأي طبي وأنا كويسة وهبقى كويسة لو عملت ده".

وأكدت "وهبة"، جديتها في السفر لمصر: "أنا هقوم أحضر الشنط وزهقت واتخنقت هنا" مضيفة: "أول ما هنزل هروح لأم هاشم السيدة زينب لأني بحبها حب مش هقوله ومش هقول بحبها قد إيه ومش عايزة حد يعرف الغرام اللي بيني وبينها"، وتساءلت: "مين هيجي معايا ومين هيجي معايا نعمل خير هناك ونزور أم العواجز صحيح بحبها قوي قوي ووحشتيني يأم هاشم".

قد يهمك أيضــــــــــــــــًا :

بسمة وهبة تكشف تفاصيل مرضها الخطير وخطوات علاجها

الإعلامية بسمة وهبة تكشف تفاصيل عن مرضها وتطلب الدعاء

egypttoday
egypttoday

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

بسمة وهبة تطلب من المصابات بسرطان الثدي بالإمارات التواصل معها بسمة وهبة تطلب من المصابات بسرطان الثدي بالإمارات التواصل معها



أناقة نجمات رمضان 2026 في منافسة لافتة خارج الشاشة

القاهرة ـ مصر اليوم

GMT 15:33 2021 الأربعاء ,10 تشرين الثاني / نوفمبر

تقنية جديدة لمساعدة الروبوتات على التكيف مع البيئة المحيطة

GMT 12:35 2021 الأحد ,03 كانون الثاني / يناير

رقم مميز ينتظر دي بروين ضد تشيلسي

GMT 09:38 2019 الإثنين ,11 تشرين الثاني / نوفمبر

الإسماعيلي يوضح أزمة مباراة الأهلي 99

GMT 14:26 2025 الأربعاء ,07 أيار / مايو

حظك اليوم برج القوس الأربعاء 07 مايو/ أيار 2025

GMT 06:08 2024 الإثنين ,09 أيلول / سبتمبر

عطور نسائية تحتوي على العود

GMT 00:35 2020 الأربعاء ,03 حزيران / يونيو

50 إصابة جديدة بفيروس كورونا في الصحف القومية

GMT 09:13 2023 الثلاثاء ,12 أيلول / سبتمبر

بلماضي يعلن أن الجزائر في مرحلة بناء منتخب قوي

GMT 09:32 2024 الثلاثاء ,03 أيلول / سبتمبر

إطلالات للمحجبات تناسب السفر
 
Egypt-today

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

egypttoday egypttoday egypttoday egypttoday
egypttoday egypttoday egypttoday
egypttoday
Pearl Bldg.4th floor 4931 Pierre Gemayel Chorniche,Achrafieh Beirut- Lebanon
egypt, egypt, egypt